MEDLEMSFÖRMÅNER

Nu startar ett unikt erbjudande, ett samarbete med Fotvårdsbutiken online.

Fotvårdsbutiken brinner för att hjälpa kunder med sina fotproblem. Vi erbjuder ett brett sortiment av de bästa produkterna på marknaden med snabba leveranser. Vårt mål är att göra det enkelt och smidigt oavsett var i landet du bor att både hitta rätt produkter men även kunskap kring hur och varför du bör använda dem.

För att komma till hemsidan tryck på länken https://fotvardsbutiken.se/

Försäkring

Som Huvudmedlem i Svenska Diabetesförbundet har du möjligheten att teckna försäkringar som annars är svåra att få för personer med diabetes. Vi erbjuder livförsäkring, olycksfalls- och sjukvårdsförsäkring, Bokvar-försäkring och en barnförsäkring.

https://www.diabetes.se/medlem/medlemsformaner/medlemsforsakringar/


Medlemsfonder

Vi har medlemsfonder med olika ändamål som årligen delar ut medel till våra medlemmar.

För att söka medel från våra medlemsfonder krävs att du varit Huvudmedlem eller Barnmedlem i Svenska Diabetesförbundet i minst ett år. 

https://www.diabetes.se/medlem/medlemsformaner/medlemsfonder/

Medlemstidning

Svenska Diabetesförbundets medlemstidning som utkommer med 6 nummer varje år.

Allt om Diabetes innehåller senaste nytt om diabetes, om forskning, om nya hjälpmedel och behandlingsmetoder. Den tar upp aktuella vård- och samhällsfrågor som rör människor med diabetes och deras närstående, men speglar också "vanliga människors" vardag och hur de klarar av sin egenvård. Se mer info på länken nedan:

https://www.diabetes.se/aktuellt/tidningen-allt-om-diabetes/